Celest Vienne

Jag heter Celest och är en av personerna bakom podden Hundkommunikation. Jag har bott i Stockholm i snart 11 år och är från Danmark. Jag brinner för hundarna och utbildade mig till Dog Listener i tekniken Amichien Bonding i 2013.

Jag utbildar hundägare i tekniken och hjälper dem med att hitta en inre balans i vardagen med hund. Jag har svenska hemsidan Lovinadogs.se  och danska/engelska hemsidan Lovinadogs.com. Jag erbjuder utbildning, kurser och konsultation i hundens naturliga språk på både danska, svenska och engelska.

Jag har hunden Mojo som är en Irländsk Setter tik på 4 år och gatuhunden Muunih på 1 år. Innan Mojo hade jag en Rhodesian Ridgeback tik i nästan 13 år.

Min tillgång är att vi har mycket att lära av våra hundar och att vi kan utvecklas tillsammans med våra hundar. Jag erbjuder också djurkommunikation och healing.

Mitt intresse för hundar började när jag var liten. Jag önskade mig en hund och det var typ det enda jag önskade mig. Jag började rasta alla hundar jag fick tag på samtidigt med att jag hade ett stort intresse för hästar.

Min dröm var att jobba med vilda djur i Sydafrika. Efter jag blev 18 år ville jag skaffa en egen hund och utbilda mig i hundbeteende. Men förnuften segrade och jag började plugga engelska och kommunikation i stället. Men jag skaffade dock min första hund. Min Rhodesian Ridgeback.

Intresset för hundar, hundbeteende och att jobba med det här har aldrig försvunnit fast jag pluggade 5 år på universitet och senast studerade jag kommunikation och psykologi som jag använder mig mycket av i mitt jobb som Dog Listener.

I 2013 hittade jag äntligen tekniken som passar mig och mitt hundhjärta och äntligen, efter många år och omväger, började jag jobba med det som var min dröm för länge sen.

Kontakta Celest här redan nu!